Lankakauppa Lamb & Co.

Lankakauppa Lamb & Co. Helsinginkadulla

Neulemedian oma lankakauppa Lamb & Co. on neulojan olohuone Kalliossa, Helsingin sykkivässä sydämessä. Kivijalkakaupasta löydät runsaasti norjalaisen Drops Designin lankoja, Vai-kon kotimaisia merinovilla-asusteita ja vaatteita, neulelankoja (mm. Järbo, Austermann) sekä uniikkeja, kotimaassa käsin värjättyjä lankoja Lanitium ex Machinalta, Lumoavalta, Eldur Yarnsilta ja Dyecat STUDIOlta. Myös pieni valikoima ArkiDesignin Moomin-tuotteita sekä kasvava valikoima Lamb & Co. -lankakaupan omalta Knit happens -merkiltä.

Osoite: Helsinginkatu 6 00500 Helsinki. Puhelin: 044 981 0050 kaupan aukioloaikoina, tuotetiedustelut ensisijaisesti WhatsApp-viestillä.

Lamb & Co:n verkkokauppa: www.lambcompany.fi

Tervetuloa neulomaan ja fiilistelemään paikan päälle kaupan aukioloaikoina:

ti-to klo 11-18
pe klo 11-17
la klo 12-16.
Kaupassa järjestetään myös matalan kynnyksen neuletatapaamisia kahden viikon välein, aina parillisen viikon torstaina (erillinen ilmoittautuminen) sekä muita pieniä tapahtumia. Neuletapaamiset jatkuvat 13.6. asti ja jäävät sitten kesätauolle.

Ota Lamb & Co. ja Neulemedia seurantaan Instagramissa ja Facebookissa, niin pysyt kärryillä lankakaupan kuulumisista ja tapahtumista.
Nähdään kaupalla, verkkokaupassa ja somessa!
Terveisin Päivi/kauppias

Neulemedian takana

Neulemedian sisällöt tuottaa käsityön harrastaja ja viestintä­ammattilainen Päivi Salo. Tätä nykyä Päivi pyörittää Neulemedian omaa Lamb & Co. -lankakauppaa Helsingin Kalliossa.

YouTube

Kategoriat